Εορτασμός 10ης Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού!!!

ΗΜΕΡΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Στο πλαίσιο του εορτασμού της 10ης Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού πήγαμε στο γήπεδο 5Χ5 όπου συναντήσαμε τους φίλους μας από το Δημοτικό Σχολείο της Παναγιούδας και παίξαμε φιλικούς αγώνες ποδοσφαίρου.
Οι φιλικοί αγώνες ποδοσφαίρου ήταν γεμάτοι ενθουσιασμό και χαρά. Το παιχνίδι μας ήταν όχι μόνο άμιλλα, αλλά και ένα μάθημα για τη συνεργασία, την επικοινωνία και την ομαδικότητα. Ο αθλητισμός διδάσκει πολλά σημαντικά μαθήματα που μπορούν να εφαρμοστούν σε όλη τη ζωή. Μας διδάσκει την αξία της προσπάθειας, την σημασία της αφοσίωσης και την ανάγκη για συνεργασία.
Μας διδάσκει επίσης αξίες όπως τον σεβασμό, την ενθάρρυνση και την αλληλεγγύη. Αυτές οι αξίες είναι θεμελιώδεις για την οικοδόμηση μιας καλύτερης κοινωνίας και ενός καλύτερου κόσμου.

Στο τέλος της μέρας, ανεξαρτήτως αποτελέσματος στα παιχνίδια, νιώσαμε ότι κερδίσαμε πολλά. Κερδίσαμε φίλους, εμπειρίες και συνειδητοποιήσαμε την αξία του αθλητισμού. Είναι ένας τρόπος να συνδεόμαστε με άλλους, να βελτιώνουμε τον εαυτό μας και να διασκεδάζουμε. Ευχαριστούμε τους εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής και των δύο σχολείων που οργάνωσαν τη συνάντηση αυτή και ακούραστα έκαναν τη διαιτησία των αγώνων.

Related Post

ΕΥ ΖΗΝ 3

Το Δημοτικό σχολείο Μόριας τρέχει στον Δρόμο προς το ΕΥ ΖΗΝ: Υγεία-Αθλητισμός-Παιδεία-ΠολιτισμόςΤο Δημοτικό σχολείο Μόριας τρέχει στον Δρόμο προς το ΕΥ ΖΗΝ: Υγεία-Αθλητισμός-Παιδεία-Πολιτισμός

Tο Δημοτικό Σχολείο Μόριας Λέσβου συμμετέχει με ενθουσιασμό στην πανελλαδική σχολική σκυταλοδρομία, που διοργανώνεται στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού, με θέμα “Τρέχω για το ΕΥ”. Οι μαθητές και οι